til top
Bestill katalog
Bestill katalog

Hytte Lindevik

Lindevik er en arealeffektiv hytte med plass til hele familien. Den er ikke for stor i størrelsen, men har en meget praktisk innredning. Dette er en klassisk og tidløs hytte som vil kunne bidra til mange gode stunder med familie og venner.

  • BRA 87,3
  • P-rom 69,2
  • 2 soverom

Klassisk vinkelhytte

Lindevik er en vinkelhytte med utbygget stueparti i front. Hytta har en stor og åpen stue-/kjøkkenløsning med god plass til et stort spisebord. Stuen i front er romslig og perfekt til å ha en koselig sofagruppe hvor familien kan samles. De doble dørene fra stua åpner seg ut mot den overbygde terrassen.

Opptil fire personer på soverom

Hytta har to soverom. Det ene kan innredes som foreldresoverom og det andre med en køyeseng for å ivareta behovet for opptil fire personer på soverom. Hytta har et bad i tilknytning til soverommene, med inngang fra entré.

Stor hems med flere muligheter

Trapp opp fra entreen fører til en stor hems. Med den riktige innredningen i andre etasje kan man sørge for at man har godt med soveplasser ved behov. Det er for eksempel mulighet til å dele opp til to separate sovealkover og et ekstra oppholdsrom. Det er en fin løsning for gjester eller en privat sone for de som ønsker å trekke seg litt tilbake og ha egentid. * Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.
Ta kontakt med forhandlet